HTML

Rohadt MÁV Biztosító

Felperes nevű sorstársam "sikeres"kálváriája átültetve az én kis életembe.

Friss topikok

  • karosultak: Ügyes vagy! Gratulálok! Ha van kedved pilalnts rá erre az ügyre: www.help.try.hu Kösz! (2008.12.19. 21:31) hoppá!
  • Jumurdzsák: Hát ez szuper. Ha valakinek nem volt elég a MÁV, akkor itt a folytatás. Nincs szebb, mint egy olya... (2008.08.16. 18:17) hahaha
  • zolchi78: próbáld így www.allianzdirect.hu/adss-userApp-hu/start.jsf , vagy use google (2008.08.15. 15:36) tratatataaaaaa!!!!!
  • Nagyon fontos információt találtam a VSZ-Galaxy HIRLEVÉLBEN: Add tovább és értesítsd a MÁV Biztosítós ismerőseidet!Itt a megoldás: www.genertel.hu/vsz A Pénzü... (2008.08.02. 11:09) Jó jel!
  • Nagyon fontos információt találtam a VSZ-Galaxy HIRLEVÉLBEN: Add tovább és értesítsd a MÁV Biztosítós ismerőseidet!Itt a megoldás: www.genertel.hu/vsz A Pénzü... (2008.08.02. 11:07) Fenyegetőzök

Linkblog

tratatataaaaaa!!!!!

2008.04.29. 19:46 babraja

hangos dobpergés és trombitaszó!

ünnepélyesen bejelentem,kifizetett a MÁV ÁBE!

már egy ideje nem tettem semmit,azon kívül,hogy beszéltem az ügyvéddel a köv.lépésről(per).Kicsit hanyatt is dőltem,mikor is ma a postaládámban értesítő várt.Megkaptam az önrészt és a kamatot is!!!

Hip-hip hurrá!

Már csak két kívánságom van:

soha többé ne találkozzak össze MÁV ÁBÉ-s autóssal és

VESSZEN A MÁV ÁBE!!!

(még egy 3:Kis Bálint és barátai csücsüljenek ott egy darabig,ahol ma is vannak!)

Sok sikert a még harcban lévőknek!

Pá!

Bara

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalvaria.blog.hu/api/trackback/id/tr35447675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudatlan 2008.04.29. 23:50:56

Gratulálok :)))

Redzso 2008.05.14. 11:43:55

Sziasztok!

Röviden: március 18-án megcsókolt egy máv-os.
Kb.28-án kárfelmérés megtörtént (Suzuki szerviz megcsinálja az Alfámat, vagy 1.500Ft-os óradíjjal kiszámoltak egy piti összeget), majd nagy nehezen felvettem a kapcsolatot Hatos Tünde ügyintézővel.
Az összeget elfogadtam, és minden papír rendben van.

DE: Április 10-óta semmi!Hatos Tünde nem válaszol, azt a pitlák lóvét is baszták elküldeni!

Mi a lófaszt csináljak, hiszen Binder István szerint minden rendben van!!!

Tudatlan 2008.05.14. 23:07:08

Szia!

tértivevényes levélben kérdezd meg, hogy milyen irat hiányzik még a károd kifizetéséhez, illetve amennyiben semmi sem hiányzik kéred, hogy a károd a megadott számlaszámra, címre nem tudom hogy akarod :) átutalni szíveskedjenek.
Erre a levélre 30 napon belül reagálniuk kell! :) Amúgy persze sokkal gyorsabb lenne ha eltudnád érni őket telefonon! De ha nem megy..akkor marad a levél :)

babraja 2008.05.16. 08:35:15

Kedves Redzso!
Amit tudatlan tanácsolt,teljesen o.k.,csak lehet,hogy nem vezet semmire:én is ezt tettem,akkor még eredménytelenül.Én kapásból hívnám a PSZÁFot a 489-9151-es számon,adjanak ők tanácsot,úgy is ők a vezetői most a máv ábé-nak.
Sok sikert!
Bara

bélabá 2008.05.21. 23:42:42

Hat mit ne mondjak...iszonyat ezt a sok tortenetet olvasni. hasonlo cipoben vagyok mit itt sok masik, bar nekem "csak" ket honapja tortent a karambol.
- levelre nem valaszolnak
- emailt leszarjak
- megadott telefonszamokon elerhetetlenek
- szemelyesen nem tudok bemenni mert videken dolgozom
- satobbi

nem tul felemelo latni, hogy valaki egy eve kuzd ezzel a szarhalommal es en meg csak az elejen vagyok...

bélabá 2008.05.21. 23:46:08

mellesleg a kozponti irodajukat (nem azt az osztalyt ahol a karrendezessel foglalkoznak) sikerult felhivni es ket honap alatt sikerult annyit elerni, hogy visszakuldtem nekik alairva a nyilatkozatot miszerint nem kivanom a roncsot eladni, fizessek ki a karomat. Csatoltam hozza torzskonyv masolatot, valamint egy masik nyilatkozatot miszerint atutalassal az xyz szamlaszamra kerem az osszeget. Ennek ket hete, azota no reaction...
Van ennek valami hatarideje, vagy ulhetnek a penzemen 140 evig is?

field 2008.07.08. 00:40:17

Sziasztok!

NAGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM TŐLETEK!!!

Idén áprilisban a Népligetnél bal oldalról belénk jött 1 nő: sávot váltott, talán kettőt is, mindezt ohne visszapillantó nélkül, szóval szinte egyenesen (az oldalunknak) belénk jött. És MÁVos volt... Dodge Caravanunk van, ő egy Hondavál szállt belénk, oldal összetörve, ajtó nem nyílik, az ütközés következtében fel is nyomott minket a járdára.
Persze mérgesen szálltam ki, de ahogy megláttam, h a nő sír, hátul pedig idős néni és pici baba van, hát elszállt a méreg - ráadásul akkor még nem tudtuk mekkora a baj.
Kiszáll a nő, azonnal 3szor egymás után elmondja, h az ő hibája volt, és bocsánat, bocsánat, bocsánat... Mit lehet erre mondani...?
Beállt a parkolóba, én kértem egy ottani autóstól betétlapot, elkezdtük kitölteni, de én nem vártam meg, mert a fiamért kellett rohannom a Hősök terére, ott várt már 1 hét utazás után. Tax: 12 ezer... (EZT SEM ÉRTETTEM! DE ENNYIT MUTATOTT AZ ÓRA! HORROR!!), de a lényeg, h amint elrohantam a Dodge mellett, feltünt, h a bal első kereke furcsán befelé van dőlve...
Másfél óra múlva hívott a Férjem, h trailert kell hivatnia, ugyanis eltört a bal első kerék, aminek a nő nekiment. ERRE 6 TANÚ VAN A FÉRJEMEN KÍVÜL: a károkozó, az ő anyukája, az ő 2 rendör ismerősük akiket a nő telefonon odahívott segíteni, a traileres, és én. Trailer szállítás: 20 ezer...

Megtörténik a kárbejelentés, szemle, a károkozó nyilatkozatot tesz, találunk KMB partner szervízt (mert ki a fene tud ennyi pénzt kirántani a zsebből?!), ahol késöbb az is kiderül, h nem 400e Ft a kárösszeg, hanem több, mert ez és ez is sérült, pótszemle, a kár 650e Ft.. És megállnak a dolgok. Most ez nincs meg, most az a papír kell, most írjuk le mégegyszer, másfél hónap után előállnak azzal, h szemlézni akarják a károkozó autóját, aki egy héten belül megcsináltatta már a 60 e Ft-os (!!!!!) sérülését... És aztán "felkérnek" 1 külsős céget, h nyomozzák ki a történteket. Felhívnak, kérdeznek, találkozzunk, nyilatkozzunk. Két férfi, külön kérdez az egyik engem, külön a másik a Férjemet... ! Hogy történt, hol voltunk, honnan hová mentünk, másfél óra kérdezz-felelek, írásban dokumentálva.
Itt jegyzem meg, h ki a f....sz figyeli azt, amikor hirtelen valaki oldalról beléd vágódik, h HONNAN JÖTT? MELYIK SÁVBÓL? MERRE MENT? HOL CSAPÓDOTT BELÉNK PONTOSAN...? !!!UTÁNA HOL ÁLLT MEG? Nyilván sokk egy ilyen ütközés, a nő is az Üllői út közepén állt a pici gyerekkel a kocsijában az ütközés után, persze, h amint összeszedte magát beállt a parkolóba.- De amennyit láttunk, emlékleztünk, azt leírtuk.
A nyomozók szerint siiiiima ügy, itt niiiiincs seeeemi gond, ők jó véleményt fognak írni, jövöhéten már a biztosítónál lesz a szakvél.ük.
Na persze... 1 hónapot húzott még rá a KMB, mondván nem jött be, még mindig nem jött be, de hát még mindig nem jött be az a szakvélemény, majd, majd, majd...
NEKÜNK MEG LASSAN 3 HÓNAPJA ÁLL A MUNKÁNK, AZ AUTÓ NÉLKÜL NEHEZEN TUDUNK DOLGOZNI. DE EZ A KMBt nem érdekli! A Férjem hétröl hétre nehezebben viseli, már a Szíve szúr, tehetetlen,feszült, ideges, dühös, sértett...
Múlt héten bemegyünk a szervízbe, ahol ott áll a még mindig roncs autónk, hiszen amíg nem kapnak jelzést a biztosítótól, h van jogalap a kártérítésünkre, addig nem tudnak mozdulni. Ez természetes. Elpanaszoljuk, h még mindig semmi, sőt a hét elején megint bement a Férjem, ahol közölték, h már náluk van a nyomozók véleménye, "de ő mééég nem látta", DE!, szükség van szemlére a károkozó kocsijáról, ők már sokszor keresték ezügyben , de a károkozó erre nem hajlandó - állítólag őszerinte ez nem igaz, MERT SOSEM KERESTE MEG EZÜGYBEN A BIZTOSÍTÓ, ÉS "JÉZUSOM, MÉG MINDIG NINCS KÉSZ AZ ÖNÖK AUTÓJA???", mire a Félrjem kérdi, h mi a búbánatnak 3 hónap után szemle a károkozó autóról, eddig nem értek rá ezt megcsinálni??!! - szó szót követ, az ürge ígéri, h másnap telefonál, persze dehogy telefonált.
Tehát épp ezt meséljük a szervízben, mire az egyik főnök felkapja a tel.t, és felhívja a KMBt, és kihangosítja a teljes beszélgetést, ahol ARROGÁNS MŰKÖRÖM PICSA KÖZLI VELE, H MIT REKLAMÁLUNK, MIÉRT NEM ÜLÜNK A SEGGÜNKÖN, MENJÜNK NYUGODTAN HOZZÁJUK PANASZT TENNI, MAJD ŐK "LEKEZELNEK" MINKET, - ÉS KÜLÖNBEN IS E L U T A S Í T O T T Á K A KÁRIGÉNYÜNKET, MERT "EZ TÉNYLEG NEM FRANKÓ, EZ AZ ÜGY MŰSZAKILAG NAGYON NEM FRANKÓ" - MONDJA MISS AGYHALOTT NAGYTUDÁSÚ!!!! Majd ő kitalálja ám, h ami VELÜNK, A VALÓSÁGBAN 3 HÓNAPJA MEGTÖRTÉNT, AZ TULAJDONKÉPP NEM TÖRTÉNHETETT MEG!!!
Mindezek után se mi, se a sokat látott, tapasztalt szervízesek sem térünk magunkhoz... Ügyvédet ajánlanak (akit aznap-múlt péntek- óta mindennap hívunk, de mindig "másnapra " tolja a beszélgetést...), és irány személyesen a KMB.
OTT MÁR KETTEN VÁRNAK AZONNAL, FELKÉSZÜLTEN, ÉS OLYAN HIHETETLEN ARROGANCIÁVAL BESZÉLT AZ A TEJFELESSZÁJÚ TAKNYOS AKÁRKI, H NEKEM NŐ LÉTEMRE KEDVEM LETT VOLNA LEKEVERNI NEKI EGYET.
A LÉNYEG: elutasították, MERT MŰSZAKILAG NEM BEAZONOSÍTHATÓ A KÁRESEMÉNY.

ILYENNEL TALÁLKOZOTT MÁR VALAKI?????
Mondom a hapsinak, h hol van a szakvélemény?? - hosszas vita után nagy nehezen lefénymásol egy papírt, amin csak ugyanez a száraz szöveg szerepel, semmi részletes indoklás. Kérdem, h mikor láthatnánk azt?? MIRE NAGYFEJŰ KÖZLI, H M A J D A B Í R Ó S Á G O N...Ugyanis pereljük be őket, ha nem tetszik nekünk a rendszer.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolhatjátok, h mondtam a magamét, udvariasan, de emelt hangon kikértem mindent, az egész eljárást, stb., de a végén mégis nagypofával azt mondta a tejfölszájú, h AKKOR TALÁLKOZUNK A BÍRÓSÁGON !
KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!! NAGYON FÉLTEM A FÉRJEMET,EBBEN A TETVES OORSZÁGBAN MEGÉLNI IS NEHÉZ, ÉS AKKOR MÉG EZ IS...FIZESD NEGYED ÉVENTE A HORROR KÖTELEZÖT, AZTÁN HA BAJ VAN, TOJNAK A FEJÜNKRE, ÉS A KÉPÜNKBE RÖHÖGNEK!

MIT TEGYÜNK, VOLT MÁR VALAKI HASONLÓ HELYZETBEN, ISMERI VALAKI EZT AZ "INDOKLÁST" ? TUDNA VALAKI JÓ ÜGYVÉDET AJÁNLANI, AKI OTTHON VAN EZEKBEN AZ ÜGYEKBEN??

MINDEN ÖTLETET, JAVASLATOT NAGYON KÖSZÖNÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon fontos információt találtam a VSZ-Galaxy HIRLEVÉLBEN · https://www.genertel.hu/vsz 2008.08.02. 11:07:13

Add tovább és értesítsd a MÁV Biztosítós ismerőseidet!Itt a megoldás: www.genertel.hu/vsz

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2008. augusztus 15-i hatállyal visszavonta a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE)tevékenységi engedélyét - közölte a PSZÁF csütörtökön az MTI-vel.
Az engedély visszavonásával 2008. augusztus 16-án nulla órától a MÁV ÁBE biztosítónál lévő autósok kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb)jogviszonya megszűnik. Ugyanakkor a biztosítottaknak már július 31-től lehetőségük van más biztosítónál kfgb szerződést kötni, és a szerződés
kötést követően az új biztosító vállal fedezetet az esetleges károkra.
A biztosítottaknak az új szerződés megkötéséhez nem kell felkeresniük a MÁV ÁBE irodáját, csak az új biztosítót.


Mi kell tennie, ha a MÁV Biztosítónál van kötelezője és a Genertelhez, Magyarország első direktbiztosítójához váltana?

Lépjen be díjszámító és biztosításkötő oldalra:

www.genertel.hu/vsz


A szerződés megkötéséhez Önnek nincs más dolga, mint adatai kitöltése után a biztosítás megkötése gombra kattintani.

Amennyiben megkötötte biztosítását, a kötés pillanatától új biztosítója a Genertel vállalja a kockázatokat.

A szerződés megkötése után kérjük, kártörténeti (bónusz) igazolását - lehetőség szerint - szerezze be a MÁV Biztosítótól, és juttassa el az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

Fax: (1) 451-3881,
E-mail: genertel@genertel.hu,
Postacím: 7602 Pécs, Pf.: 999.

A MÁV ÁBE felügyeleti engedélyének visszavonásáról és az átkötés folyamatáról további információk a www.genertel.hu/vsz honlapon érhetőek el.

****

vadnarancs 2008.08.05. 16:34:52

Ez az egész reklám szép és jó, de ugyanolyan gyenge mint a máv. max 2-3évet adok nekik. Ébredjetek már fel, nem kell bedőlni mindennek ami olcsó és első ránézésre jó megoldásnak bizonyul...
Mi már (lekopogom) lassan 10 éve vagyunk ugyanannál a biztosítónál, eddig több kisebb nagyobb kárt okoztunk és szenvedtünk is. Mindkét autónk ugyanott van biztositva. És nagyon elégedettek vagyunk. Azonnal fizet, minimális papirmunka, és ami a lényeg, sosem fog becsődölni. :) Sajnálom a mávosokat tényleg...remélem jó biztosítót választanak a jövőben.

Laci-Sopron 2008.08.05. 16:38:55

Szia!
Vadnarancs melyik ez a biztosító amelyikről beszéltél?

Tamara 2008.08.05. 17:05:29

Szia Laci:) szivesen megirom priviben, ha kapok egy email cimet. Nem szeretnék reklámozni:)))

Laci-Sopron 2008.08.05. 17:13:37

Köszi szépen, a laci442@freemail.hu várom a levelet. Nagyon tetszik amit írtál. Ha 10 éve vagytok ott, biztos megbízható, és színvonalas, nem úgy mint a Magyar próbálkozás!

topi 2008.08.06. 11:59:59

én nem bíznék a genertelben, szerintem egy kutya. Ők is be fognak csődölni, viszonylag új biztosító és ugyanaz a kamuszöveg mint a mávnál volt...Arra aq bevált biztire én is beneveznék légyszi küldd el nekem is a nevét, kiváncsi lennék rá...

Tamara 2008.08.06. 12:11:49

Szia Laci, elküldtem emailben a nevét, amúgy online is lehet regisztrálni, és igy kedvezményt is kapsz náluk :) azt hiszem 5 vagy 10 %-ot.
Ja és a mávosokat átveszik! no para:)

Laci-Sopron 2008.08.06. 12:33:15

Tamara köszi a szívélyes segítséget. Azt hiszem megtaláltam amit kerestem. :)

Laci-Sopron 2008.08.06. 12:52:43

Elég jónak tűnik, ajánlom mindenkinek amit Tamara mutatott. Sok kedvezményük van valóban, és ha jól tudom Magyarországon piacvezető pozícióban van.

Leguán 2008.08.07. 09:14:41

Szia Tamara!

Nekem is eltudnád küldeni, megmutatni hol is vagytok pontosan? Nem mintha nem tudnék választani, de érdekelnek a külső vélemények tapasztalatok.

Tamara 2008.08.07. 09:26:03

Persze, így kora reggel ilyennel kell már foglalkoznom megint. :)
Akkor itt az oldal.
www.allianzdirect.hu/
és ott a Gépjármű biztosítások fülnél, majd a Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás-nál ki tudod számolni mennyi lenne az éves/negyed éves/fél éves díj, attól függően milyen időközönként szeretnél fizetni.

sunstrider 2008.08.11. 16:03:08

én is az allinazon agyalok, elég kedvezőnek tűnik, de nem tudott teljesen meggyőzni... nem tud valaki még hasonló ajánlatot?ánlatot?

Leguán 2008.08.15. 15:06:40

Szia Tamara!

Csak most tudtam felnézni. Köszi szépen. :)

Darzon 2008.08.15. 15:34:47

Nekem valamiért nem működik a link, tudnál segíteni?
süti beállítások módosítása